Családállítás & Személyiségintegráció

Visszajelzések

“Elég sokáig tartott, míg leülepedett bennem az élmény, amit a Grál házban kaptam. Nézőként mentem oda, de bedobtál a mély vízbe, s szereplő lettem. Egy fiatal hölgy szüleinek a problémáit dolgoztuk fel, s először alkohol voltam, utána a meg nem született gyermek, s az iker.
Amit elég nehéz volt feldolgozni illetve nem tudok megérteni, hogy a mező működött, működött nálam is. …

Alkoholként gonosz voltam, s kaján, az volt bennem, hogy úgy is én győzök, úgy is én győzök. Meg nem születettként, meg nagyon nagyon szomorú, s elutasító. “Hagyjatok engem magamra egy csendes sarokban meghúzódni. ” … (Éva)

***

Nekem is nagyon jól változott azóta minden!!! Teljesen új szintre emeltem magamban a nőiséget és elmúlt az a szorongás ami mindvégig akadályozott. Biztosra veszem, hogy most kezdődik az életem! Eddig csak bolyongtam… Szóval én is köszönöm <3 (Aliz)

***

“Kati nagyon szenzitíven és felkészülten vezette az ülést. Az egész napos állítások alatt segítőként átélhettem olyan helyzeteket, amelyek megérintettek. Ez irányú tapasztalataim segítenek majd mások megértésében és elfogadásában. Megerősítettek, mindenki mögött generációkon húzódó életek vannak, amelyek meghatározzák mindennapjainkat. A problémák tudatosításával, mélyre ásva hihetetlen patak tör elő, melynek szabad folyást engedve és megértve, megváltozhat az életünk!” (Márta)

***

A múltkori állítást is nagyon élveztem. Rendeződtek az energiák. Amik feljöttek, nem feltétlenül úgy voltak igazak, ahogy feljöttek (Anyukám és a megcsalások története, rákérdeztem, azok tényleg egyszeri és nagyon régi történetek voltak/ az abortusz pedig Apukám és Anyukám közös döntésével történt még a születésem előtt), de azt gondolom, hogy az én szerepem, helyem szempontjából nem is annyira fontosak, hiszen nekem az a fontos, hogy a saját helyemen legyek és ne Anyukámén…. Ha megint feljönnek akkor meg van egy irány, amin el tudunk indulni.
A szombat után jött néhány igen felkavaró nap, amíg azok a fizikai síkon is rendeződtek volt mindenféle érzés – de most egész nagy a nyugalom. (Timi)

***

Az általatok felhozott szimbólumok mind újak nekem (kút, forrás, a kút asszonya, az ördög kártya), ezeket fogom a közeljövőben megtölteni tapasztalásokkal. Most már tudatosan figyelem őket, ismerkedem velük (bár Plútó nem az a barátkozós fajta). Meg az összes alapelvet- kertészkedtem egy keveset a kertben, a kemény tél néhány növényünket jól tönkretette, de az alapok, keretek továbbra is stabilan állnak és gyönyörűen hajtanak a tavaszi hagymásaim, meg az összes évelő virágom. Néhány eddigi szép fókuszpont tönkrement, de az összkép nem sérült. A kerten keresztül már sokszor volt alkalmam tapasztalni az élet törvényeit – eleinte milyen nehezen fogadtuk, ha egy-egy növényünk tönkre ment, megbetegedett, le kellett cserélni. Ahogy várni kellett, hogy beálljon egy növény és magára találjon. Aztán nagyon szépen belejöttünk és van egy kis/nagy paradicsomunk:-).
 
Köszönöm a megnyugtató válaszokat és még egyszer a támogatásodat:-). Ez a megtartó, támogató erő nagy segítség. (Timi) 

 

Szeretettel várlak családállításra! 

Bottyán Katalin

személyiségintegrációs állításvezető

Regisztráció: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com

Csatlakozhatsz hozzám a Facebookon: https://www.facebook.com/csaladallitasesszemelyisegintegracio

Olvashatsz más témájú cikkeket, nézegetheted a képeimet a másik blogomon: http://bottyankatalina.blogspot.hu/

Vagy követhetsz az Instagramon: https://www.instagram.com/csaladallitas/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!